Live, Love, Luna

I går stod aftenen på hygge i det indre København. Ida og jeg mødtes efter arbejde og bevægede os hen mod hjertet af Christianshavn til cafe Luna. En helt fantastisk cafe, som man sjældent finder det. Luna Diner kører sin helt egen stil, inspireret af hverdagsmad med et lille pift af american still. Det var ikke første gang vi var der, og jeg kan garantere, at det heller ikke bliver den sidste.

Cafeen er super hyggelig og har en virkelig dejlig atmosfærer. Frederikke fik en lækker græsk burger med groft brød, tzatiki, feta, bøf (selvfølgelig) salat … , super lækker og self pommes frites til som nok er noget af det bedste Cafe Luna har !!! Hjemmelavet krydrede pommes frites med hjemmelavet chipotlemayo .., (hvis i nogensinde kommer på cafe luna er det et must)          – Ida fik en lækker salat og bestilte pommes frites til (kunne ik undvære dem !!!!)

En anden ting som man skal “opleve” på cafe Luna er deres super lækre brunch som kun serveres lørdag og søndag… der er tre varianter , den fråderen, den sunde og den anderledes !! kan kun anbefales men husk at reservere bord for den er meget populært

// Ida & Frederikke

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s