tilbage fra Marokko

Sååå er jeg tilbage fra marokko igen.
Vi boede i byen Agadir som ligger ud til atlanterhavet. Det var den bedste tur !!!! , over 20 grader hver dag, slappe af og ligge ved poolen med en mojito i hånden og bare nyde livet. Lige hvad jeg havde brug for i den her kolde og mørke tid.

Vi tog kun på 2 ture og resten af tiden brugte vi ved poolen
Den ene tur var til en lille berberlandsby hvor vi blev vist rundt, red på æsler og fik noget lokalt mad og bagefter var vi på marked i en større by.
Den anden tur var ud i ørkenen hvor vi kørte i nogle åbne biler som bliver kaldt boogycars (noget i den stil) , den var mega sjovt

Vi mødte en masse skønne mennesker på hotellet. Vi blev gode venner med en dansegruppe som boede på hotellet og lavede shows plus vi blev venner med “animation-teamet” som er en gruppe unge der er ansat til at lave lege og spille spil med gæsterne, i det hele taget bare underholde. De var alle super søde og vi var ude og drikke og feste med dem. Der var et diskotek tilknyttet til hotellet hvor muslisme piger havde smidt tørklædet til fordel for en ekstremt slotty kjole !!! var helt i chok !

Fantastisk tur !!!!!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s