Home sweet home

Efter en fantastisk påskeferie i Washington og New York er jeg omsider tilbage i DK. Vi startede vores tur med at flyve til Washington, hvor vi tilbragte fire dage, før vi fløj videre til New York. Her kan i se lidt billeder fra turen!

The Capitols, Washington

The White House, Washington. Vi boede i den del af washington der hedder Georg Town. En super hyggelig bydel, som man bare skal se hvis man en dag kommer forbi. Det er også der alle butikkerne ligger. Vi kunne ikke undgå at lægge mærke til den butik i ser nedenfor nemlig GeorgTown Cupcake, som tydeligvis var rigtig berømt, for hver gang vi kom forbi stod der tusindvis i kø for at købe de eftertragtede cupcakes.

Da vi kom til New York var det lidt af en omvæltning fra Washington, men på en god måde. Jeg blev dog lidt overrasket over for beskidt og gammel byen er i forhold til hvad man havde forstillet sig. Men det var en super fed by, som jeg med garanti kommer til at besøge igen 🙂
Billedet er taget fra Empire State Building i New York og vender mod syd. Det højeste tårn man kan se på billedet er et minde for de to tårne der brød sammen i 9/11-2001. Nede sydpå ligger der også et lille område der hedder SOHO som man helt bestemt skal besøge når man er det. De har nogle fede mærker dernede, som man ellers ikke finder på fifth, madison og broadway ave. Min ynglingsgade hedder Bleecker street hvor Marc by Marc Jacobs, Alexander Wang, american apperel og mange andre fede mærker ligger. 

Vi sejlede også rundt om øen, hvor vi blandt andet så frihedsgudinden. 

Times Square, NYC. Det var rigtig fedt at opleve Times Square om aftenen med lys på. 

Billedet taget fra Empire State Building mod nord, hvor man kan se Central Park. 

Billedet taget fra Rockefeller building med udsigt ud over NYC i mærke med lys på. Den bygning i kan se lige fremme er Empire State Building, som hver aften har lys på. Den højeste bygning på Manhatten. Lyset skifter farver afhængig af årstider og højtider. I påsken er den altid grøn, pink og gul.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s